10
Close
Top Image

Få mer tid til barna

Barnehagepakken gir din barnehage nøyaktig de verktøyene som trengs for å kunne yte praksisen enda bedre og gi barna den oppmerksomheten de behøver og fortjener
Leie av PC

Leie av PC

NOK 299 pr.mnd
Leie av PC bidrar til økt fleksibilitet og lønnsomhet for din bedrift. En leieavtale fra Kippr betyr at det betales en fast sum pr måned over en leieperiode på 3 år. Etter 3 år kan du velge å kjøpe ut PC-en eller levere den tilbake. Når PC-en leveres tilbake vil alle data bli slettet og det vil bli utstedt slettesertifikat.
Les mer Lukk
Microsoft 365

Microsoft 365

NOK 50 pr.mnd
Kippr tilbyr førsteklasses teknologi fra Office  365 - løsninger for fjernarbeid som reduserer kostnadene, gir mer fleksibilitet og øker kundetilfredsheten. Gjennom inkluderte produktivitetsprogrammer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook er det enkelt å kommunisere og samarbeide på nye måter. Bli mer fleksibel og jobb fra dine favorittenheter - når som helst og hvor som helst. 
Les mer Lukk
Support

Support

NOK 249 pr.mnd
En supportpakke fra Kippr sørger for tilgang til verdifull kompetanse som vil gi deg den tryggheten og sikkerheten som trengs for å kunne være mest mulig effektiv i en arbeidshverdag. Ekspertene er lett tilgjengelig og kan nås på telefon, mail, chat eller ved å benytte en selvbetjeningsportal. Kippr tar ansvar for at bedriftens PC-er til enhver tid er oppdaterte og fungerer.
Les mer Lukk
Support Image

Fra NOK 598/mnd


Det er ingen tvil om at samarbeid mellom hjem og barnehage gir enestående muligheter. Derfor har Kippr nå utarbeidet en pakke som gir din virksomhet nøyaktig de verktøyene som trengs for å kunne yte praksisen enda bedre og gi barna de behovene de trenger. En ny og oppdatert løsning bidrar til at dine ansatte og foreldre enkelt kan samarbeide, dele og kommunisere på et helt annet nivå enn tidligere.  

Dette er inkludert

Leie av PC
Ny PC sørger for problemfri tilgang til systemene
Den sikreste windows versjonen noensinne
Windows 10 Pro har flere innebygde sikkerhetsfunksjoner enn noensinne
Beskyttelse mot internett - trusler
Sikre PC-er mot skadelig programvare, virus og spionprogrammer
Kontroller for databeskyttelse
Sikre data på barnehagens PC-er og telefoner
Følger med office
Hold deg oppdatert med de siste versjonene av Word, Excel, PowerPoint og mer
E-post og kalendre
Få kontakt med foreldre og medarbeidere ved å bruke Outlook og Exchange
Fillagring
Behandle filene dine fra hvor som helst med 1 TB lagringsplass (tilsvarer fire ganger enn normalen)
Administrasjon og utrulling
Administrer nye PC-er og enheter raskere og enklere enn noen gang
Pålitelighet og støtte
Få 99,9% garantert oppetid og kundestøtte på nett og telefon


 

 

Jobb fleksibelt i skyen!

Med funksjonalitet og dokumenter i skyen blir det enkelt å flytte seg mellom PC-er, nettbrett, arbeidsted eller hjem. Samtidig vil du kunne skape og opprettholde gode relasjoner til foreldrene ved å dele filer eller formidle viktig informasjon – raskt.   Barnehagepakken gir deg en trygghet og sikkerhet i arbeidshverdagen som sørger for at du kan  lene deg tilbake  og konsentrere deg om de oppgavene dere er best på.

 


Gratis rådgvining? 

Vi forstår at IT kan være komplisert og tilbyr nå 1 time gratis rådgivning. Et raskt innblikk i din situasjon vil hjelpe oss til å se deres utfordringer og behov - slik at vi kan sørge for at din bedrift tar de rette valgene innenfor IT. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Ser du etter en IT-leverandør for din bedrift med et personlig engasjement, topp service og fornøyde kunder?

Våre rådgivere har lang fartstid fra IT-bransjen og hjelper deg med å skreddersy løsninger for din bedrift.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.